Σχετικά με το

Tranzistor Kids Club

Στο κέντρο των Ιωαννίνων, άνοιξε τις πόρτες του ένας πολυθεματικός χώρος, ο οποίος αποτελεί ένα ολοκληρωμένο κέντρο πολλαπλών εκδηλώσεων και δράσεων. Αποτελείται από 3 αυτόνομους και ανεξάρτητους χώρους που διακρίνονται από τη ρετρό διάθεσή τους, την υψηλή αισθητική και την λειτουργικότητά τους.

Tranzistor Kids Club

Εδώ μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά άτομα διαφορετικών ηλικιών και ενδιαφερόντων. Το Tranzistor Kids Club παρέχει για τα μικρά παιδιά και τους νέους ένα πλούσιο πρόγραμμα αθλητικών, πολιτιστικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων με παιδαγωγικό υπόβαθρο. Από την άλλη, μπορεί να φιλοξενήσει συνεδριακές ημερίδες, κοινωνικές εκδηλώσεις, εταιρικές παρουσιάσεις και επιστημονικές διασκέψεις για ενηλίκους στους άρτια εξοπλισμένους χώρους του.

Το Tranzistor Kids Club είναι ένας χώρος ψυχαγωγίας και δημιουργίας, ένα στέκι που μπορεί να συνδυάσει το παλιό με το καινούργιο, την ένταση με την ηρεμία, τη διασκέδαση με την διαπαιδαγώγηση. Είναι ένας ζωντανός οργανισμός, που αλλάζει, εξελίσσεται και προσαρμόζεται. Το Tranzistor kids Club είναι ένας πολυχώρος ψυχαγωγίας, παιχνιδιού και δημιουργίας για όλες τις ηλικίες στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων.

A place for me and my kidΗ ιδέα

Tranzistor Kids Club

Το Tranzistor Kids Club είναι αυτό που αναζητούσα ως γονέας μιας κόρης με την οποία ήθελα να περνάω ποιοτικό χρόνο, να έχουμε ένα κοινό στέκι, με ερεθίσματα και για τους δύο. Καινοτόμο, ζεστό και διαφορετικό, όπου θα μπορεί να περνάει υπέροχες στιγμές τόσο ένα παιδί, όσο και ένας ενήλικας.

Ως προπονήτρια τένις παιδιών επί σειρά ετών, παρατηρώντας τα να παίζουν, να εκφράζονται, να ξεδιπλώνουν τα προσωπικά τους συναισθήματα και να συμπεριφέρονται με διαφορετικούς τρόπους το καθένα, ανακάλυψα την μοναδικότητα των παιδιών και των ανθρώπων. Άλλοι αγαπούν το χορό, άλλοι το τραγούδι, άλλοι επιλέγουν να ακονίζουν το μυαλό τους με επιτραπέζια και κάποιοι άλλοι να γυμνάζουν το σώμα τους μέσα από τον αθλητισμό και το ελεύθερο παιχνίδι.

Μέσα από όλη αυτή την επαγγελματική και οικογενειακή διαδρομή, εμπνεύστηκα το Tranzistor Kids Club και θέλω να είναι η φωνή της παλιάς γειτονιάς μου που παίζαμε κρυφτό και κυνηγητό, το πρώτο στέκι για ποδοσφαιράκι, για γλυκό, για καμιά ταινία, αλλά και το πρώτο μου party με disco ball, μπουρμπουλήθρες και πολλά αλλά happenings.

Το Tranzistor Kids Club δεν είναι παιδότοπος, δεν είναι καφετερία, δεν είναι εκπαιδευτικό ή αθλητικό κέντρο, δεν είναι χώρος εκδηλώσεων, δεν έχει ηλικία, δεν είναι για μικρούς ή μόνο για μεγάλους. Είναι όλα αυτά μαζί και ακόμα περισσότερα.

Είναι για εκείνους που αγαπούν το παιχνίδι και θέλουν να χτίσουν σχέσεις μέσα από αυτό. Που επιλέγουν τον ουσιαστικό και ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους και θέλουν να χτίσουν εποικοδομητικές σχέσεις με τους φίλους και τους συνεργάτες τους. Που τους αρέσει η δράση, η δημιουργία και η εξερεύνηση. Το Tranzistor Kids Club δεν έχει ηλικία, απευθύνεται σε αυτούς που νιώθουν παιδία στο πέρασμα του χρόνου.

Η φιλοσοφία

Just be yourself

Το Tranzistor Kids Club έχει σαν στόχο την ψυχαγωγία, το παιχνίδι και την δημιουργικότητα. Την χαλάρωση σε ένα καθαρό, ήρεμο, προσεγμένο και υγιές περιβάλλον. Την ανάδειξη της πολυμορφίας της έκφρασης του ατόμου αλλά και τον σεβασμό στη μοναδικότητα της ανθρώπινης ύπαρξης. Κάθε στιγμή είναι διαφορετική και το Tranzistor Kids Club την κάνει μοναδική.

Όπως, ένα τρανζίστορ εκπέμπει σε διαφορετικές συχνότητες και έχει εκπομπές, μουσικής πολιτισμού, αθλητισμού, ενημερωτικές, έτσι και το Tranzistor Kids Club προσαρμόζεται στη μοναδικότητα της στιγμής, στην ανάγκη του κάθε ατόμου και προσφέρει διαφορετική συχνότητα ανάλογα με την στιγμή και τη ψυχολογία ενδιαφερόμενου.

Tranzistor Kids Club

Ποιοί Eίμαστε

Meet our team

Η ομάδα του Tranzistor Kids Club αποτελείται από πτυχιούχους Α.Ε.Ι, με παιδαγωγική κατάρτιση, απόφοιτους τμημάτων Παιδαγωγικού, Νηπιαγωγών, Φυσικής Αγωγής Αθλητισμού και Καλών Τεχνών. Έχουμε την απαιτούμενη εμπειρία, την προϋπηρεσία, αλλά προπαντός τη διάθεση να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Tranzistor Kids Club
Tranzistor Kids Club
Tranzistor Kids Club
Tranzistor Kids Club