3 αυτόνομοι χώροι

Γνωρίστε τους

Το Tranzistor kids club αποτελείται από τρείς αυτόνομους και ανεξάρτητους χώρους, οι οποίοι βρίσκονται σε ένα επίπεδο και καταλαμβάνουν συνολικό εμβαδό 450 τμ.

1. Sports Track

H αθλητική αίθουσα Sports- Track είναι μοναδική!! Είναι μια ψηλοτάβανη αίθουσα  πολλαπλών χρήσεων, εμβαδού 112 τμ, και ύψους 4 μέτρων. Διαθέτει δάπεδο αθλητικών προδιαγραφών, και προστατευτικά επιτοίχια στρώματα για απόλυτη ασφάλεια και προστασία των παιδιών αλλά και των μεγάλων. Στην αίθουσα υπάρχει μπασκέτα για mini basket , ειδικός τοίχος αναρρίχησης , μπαλάκαι τέννις για μίνι τεννις , μπάλες βόλεΰ και πολλά αξεσουάρ για αθλητικό και αυθεντικό παιχνίδι! Επίσης είναι ιδανικά για γυμναστική και γι΄πγκα για μεγάλους αλλά και για παιδιά!

Δείτε το χώρο →
Sports Track
Sports Track
Inspiration & Love

2. Inspiration & Love

Ένας πολύ χρηστικός και διαφορετικός χώρος του Τranzistor Κids Club. Μία αίθουσα που παντρεύονται αρμονικά το παλιό με το σήμερα, η ψυχαγωγία με την ενημέρωση, η διασκέδαση με τη δημιουργία.

Δείτε το χώρο →
Inspiration & Love

3. Lounge & Coffee Time

Η αίθουσα πλημμυρίζεται από τα χρώματα της εποχής του tranzistor, ενώ τα έπιπλα και ο φωτισμός συνδυάζουν με απόλυτη αρμονία το industrial του κτιρίου με τη χαλάρωση, την απόλαυση και το παιχνίδι.

Δείτε το χώρο →
Lounge & Coffee Time
Lounge & Coffee Time