Δραστηριότητες

Have your own event

Ο χώρος του Tranzistor Kids Club μπορεί να φιλοξενήσει πλήθος εκδηλώσεων και δράσεων που αφορούν τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους, επαγγελματίες που θέλουν να δείξουν την δουλειά τους , σε ένα ζεστό πλήρως εξοπλισμένο περιβάλλον.

Δραστηριότητες για παιδιά

Επιλέγουμε για τα παιδιά, δραστηριότητες και παιχνίδια, που αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα και εξάπτουν τη φαντασία τους. Επίσης, μέσα από αυτές τις δραστηριότητες, οι γονείς χτίζουν καλύτερες σχέσεις με τα παιδιά τους και κατανοούν καλύτερα τις ιδιαιτερότητες και τη μοναδικότητα του παιδιού τους.

Το Tranzistor Kids Club διαθέτει μια πλούσια επιλογή θεμάτων για πάρτι γενεθλίων και γιορτές καθόλη τη διάρκεια του έτους.

Ταυτόχρονα, το Tranzistor Kids Club διαθέτει σύγχρονους χώρους και τον απαιτούμενο οπτικοακουστικό εξοπλισμό για να φιλοξενήσει εκδηλώσεις επαγγελματιών, ιδιωτών, συλλόγων και φροντιστηρίων. Μπορούν να φιλοξενηθούν εκθέσεις, ομιλίες, διαλέξεις, παρουσιάσεις και πολλές άλλες δράσεις. Ταυτόχρονα, οι αυτόνομοι και ανεξάρτητοι χώροι του προσφέρουν εναλλακτική ενασχόλη στα παιδιά, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής των γονέων τους στις διάφορες αυτές εκδηλώσεις. Οι αίθουσες μπορούν να διατεθούν αποκλειστικά για την δικιά σας εκδήλωση και μόνο εκείνη την μέρα.

Τέλος σχεδιάζουμε τη φιλοξενία διαθεματικών ενοτήτων εκπαίδευσης και γνώσης για μαθητές σχολείων και νηπιαγωγείων.

Warning (2): Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) [Unknown, line 0]
Warning (2): Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/tranzistorkidscl/public_html/app/tmp/sessions) [Unknown, line 0]
Warning (512): _cake_core_ cache was unable to write 'cake_dev_el' to File cache [CORE/Cake/Cache/Cache.php, line 328]
Warning (512): _cake_core_ cache was unable to write 'method_cache' to File cache [CORE/Cake/Cache/Cache.php, line 328]